Steek je vuur aan! Alles wat je nodig hebt, zit al in je.

Wat wil je graag bereiken? Wat houdt je tegen? Waar gaat het bij jou echt om? Ik laat je je eigen kracht ontdekken, want de kracht zit al in je. Ik loop een tijdje met je op en help je jezelf de goede kant op duwen. Die van (persoonlijk) leiderschap. Jouw vuur is aan!

Welke blokkades ervaar jij bij het vinden en bereiken van je doel?

Ben je toe aan een andere baan? Wil je effectiever zijn in je werk? Wanneer je toe bent aan een volgende stap in je leven of in je carrière, kun je daarbij blokkades ervaren. Wat wil je echt gaan doen? Welk doel wil je bereiken?

Vaak denken we dat we iets niet kunnen en ervaren we dat als een belemmering. Maar meestal zit daar nog een stap voor: wat wil je nou eigenlijk echt? We denken dat we de antwoorden zullen vinden in de buitenwereld, bij anderen. Dit heeft vaak te maken met hoe je naar de dingen kijkt, welke patronen je aangeleerd hebt in je leven. Wat je echt wilt, weet je vaak diep van binnen wel. Ik kan je helpen je er volledig bewust van te worden zodat je een plan kunt maken om er te komen.

Alles over de coaching

Persoonlijke coaching voor leidinggevende
Plaats van coaching
Waarin onderscheidt Vuurzee zich van andere coaches
Persoonlijke coaching voor leidinggevende

Als leidinggevende kun je een grote druk ervaren. Je hebt het gevoel de kar alleen te moeten trekken. Je overlaadt jezelf met werk omdat je graag de controle wilt houden: ‘Als ik het loslaat, dan gaat het hier helemaal fout.’ Maar wat nou als het helemaal niet fout gaat? Wil jij ervaren hoe je leiding kunt geven zonder het gevoel te hebben dat je controle moet hebben? Voelen hoe het is om weer te gaan doen wat je eigenlijk wilde doen? Mensen inspireren, met klanten in gesprek gaan, contact houden met de markt mooie dingen doen.

Ik heb veel ervaring met het coachen van leidinggevenden. Ik kan je helpen het vertrouwen in je team op te bouwen. Het werkt namelijk niet om simpelweg te zeggen dat je je mensen vertrouwt en vervolgens dat niet echt van binnen te voelen. Vertrouwen krijg je niet zomaar. Ik laat je ervaren hoe je onderdeel van je team kunt zijn.

Plaats van coaching

De coaching vindt plaats op de meest geschikte plek. Dat kan bijvoorbeeld zijn in de werksituatie, of juist daarbuiten. Mogelijk ook in de natuur of rond een vuur. Dat is afhankelijk van wat er nodig is om je effectief en snel te laten ontwikkelen.

Samen met jou ga ik aan jouw thema werken. Dat doe ik vooral door heel veel vragen te stellen. Ook geef ik je gerichte oefenopdrachten en gebruik ik beproefde modellen en technieken. Ik ga je helpen zelf het antwoord te geven door bij jezelf te rade te gaan. Je hebt het al in je, en ik help je het er uit te halen. Ik laat je bewust worden van wat je zou kunnen doen om verder te komen richting je doel

Waarin onderscheidt Vuurzee zich van andere coaches

Als coach help ik jou door middel van vragen stellen en doorvragen te ontdekken wat jouw antwoorden zijn. Ik help je te ontdekken waar je naartoe wilt, en wat je eventuele blokkades zijn. Meestal is het niet eens zo interessant om uit te gaan zoeken waar je blokkades vandaan komen, maar is het veel interessanter waarom je er in blijft hangen en wat je er mee kunt doen. En dan ben je in staat om het om te buigen.

We moeten samen het gevoel hebben dat we goed met elkaar kunnen werken. De klik tussen jou en mij is heel belangrijk. Bij mij zit dat heel erg op empathie, kunnen intunen op de persoon die jij bent. Daardoor ben ik in staat precies die vragen te stellen die jou gaan helpen om je doel te bereiken.

Voor wie is persoonlijke coaching geschikt

  • Ik moet alles perfect doen
  • Mensen moeten mij allemaal aardig vinden (en vind ik mezelf dan nog aardig?)
  • Ik wil een andere baan
  • Ik wil de balans tussen werk en privé herstellen
  • Ik ben bang voor de arbeidsmarkt als ik boven de 40 ben
  • Ik heb het niet naar m’n zin op mijn werk, wat wil ik nou eigenlijk
  • Ik moet. Ik moet…

Stress of Burn-out?

De maatschappij van vandaag is een prestatiemaatschappij. De mensen om je heen verwachten van alles van je. Dat kan je partner, je vader of moeder zijn, maar ook je werkgever of je vrienden en waarschijnlijk ook jijzelf. Soms zorgen al die verwachtingen ervoor dat je daar een benauwd gevoel van krijgt. Je probeert wanhopig aan alle verwachtingen te voldoen, maar hoe zeer jij je best ook doet, je lijkt altijd wel iemand teleur te stellen. Je voelt dat je steeds meer opgebrand raakt. Coaching kan je helpen keuzes te maken. Om op jouw voorwaarden te werken en te leven. Om de balans tussen werk en privé te herstellen.

Menu