Steek je vuur aan! Alles wat je nodig hebt, zit al in je.

Wat wil je graag bereiken? Wat houdt je tegen? Waar gaat het bij jou echt om? Ik laat je je eigen kracht ontdekken, want de kracht zit al in je. Ik loop een tijdje met je op en help je jezelf de goede kant op duwen. Die van (persoonlijk) leiderschap. Jouw vuur is aan!

Welke blokkades ervaar jij bij het vinden en bereiken van je doel?

Ben je toe aan een andere baan? Wil je effectiever zijn in je werk? Wanneer je toe bent aan een volgende stap in je leven of in je carrière, kun je daarbij blokkades ervaren. Wat wil je echt gaan doen? Welk doel wil je bereiken?

Vaak denken we dat we iets niet kunnen en ervaren we dat als een belemmering. Maar meestal zit daar nog een stap voor: wat wil je nou eigenlijk echt? We denken dat we de antwoorden zullen vinden in de buitenwereld, bij anderen. Dit heeft vaak te maken met hoe je naar de dingen kijkt, welke patronen je aangeleerd hebt in je leven. Wat je echt wilt, weet je vaak diep van binnen wel. Ik kan je helpen je er volledig bewust van te worden zodat je een plan kunt maken om er te komen.

Alles over de coaching

Voor wie is persoonlijke coaching geschikt

  • Ik moet alles perfect doen
  • Mensen moeten mij allemaal aardig vinden (en vind ik mezelf dan nog aardig?)
  • Ik wil een andere baan
  • Ik wil de balans tussen werk en privé herstellen
  • Ik ben bang voor de arbeidsmarkt als ik boven de 40 ben
  • Ik heb het niet naar m’n zin op mijn werk, wat wil ik nou eigenlijk
  • Ik moet. Ik moet…

Stress of Burn-out?

De maatschappij van vandaag is een prestatiemaatschappij. De mensen om je heen verwachten van alles van je. Dat kan je partner, je vader of moeder zijn, maar ook je werkgever of je vrienden en waarschijnlijk ook jijzelf. Soms zorgen al die verwachtingen ervoor dat je daar een benauwd gevoel van krijgt. Je probeert wanhopig aan alle verwachtingen te voldoen, maar hoe zeer jij je best ook doet, je lijkt altijd wel iemand teleur te stellen. Je voelt dat je steeds meer opgebrand raakt. Coaching kan je helpen keuzes te maken. Om op jouw voorwaarden te werken en te leven. Om de balans tussen werk en privé te herstellen.

Menu