Als spreker kom ik graag spreken op uw bijeenkomsten

Of eigenlijk dekt spreken de lading niet helemaal. Het is een combinatie van verhalen vertellen en u dingen laten ervaren.

Als verhalenverteller maak ik verhalen als metafoor voor de werkelijkheid. Ik wil op die manier kennis en inzichten die ik heb opgedaan delen. Het is ontstaan uit de behoefte de wereld een beetje mooier en leuker te maken. Bovendien is het een effectieve manier om verandering te realiseren. Ik ben in staat om de verhalen en inzichten die ik heb over organiseren, leiderschap en de gang van zaken in organisaties op een leuke interactieve manier te brengen en te koppelen aan de actualiteit van de onderneming waar ik het verhaal kom vertellen.

Simuleren van de werkelijkheid: zelf ervaren

Maar vaak is praten niet zo effectief. Daarom gebruik ik simulatie spellen om u dingen te laten ervaren. Het simuleren van de werkelijkheid zorgt dat de kern van de uitdaging direct duidelijk is. Waarna de koppeling naar uw dagelijkse praktijk kan worden gemaakt.

Ik wil als spreker u graag iets waardevols mee naar huis geven. Iets dat u direct kunt gaan toepassen. Dan is voor mij de bijeenkomst geslaagd.

Menu